Welkom

Over Health care bad arcen

Fysiopraktijk in Arcen

Wie zijn wij?

Over ons

Wij zijn een enthousiaste groep fysiotherapeuten die veel ervaring hebben op het gebied van klachten van het bewegingsapparaat en in het bijzonder klachten van reumatische aard. Wij werken allen al jaren in de praktijk. Twee van de therapeuten en een reumatoloog hebben de tijd rijp geacht om de praktijk te verzelfstandigen om op deze manier de huidige kuur en fysiotherapeutische behandelingen naar een hoger niveau te tillen. Wij opereren als een zelfstandige onderneming die nauwe banden heeft met de Roompot, eigenaar van het Thermaalbad Arcen en diverse verblijfsfaciliteiten.

Wat is Health Care Bad Arcen?

Health Care Bad Arcen is een fysiotherapiepraktijk annex kuurcentrum die in het bijzonder gespecialiseerd is in de behandeling van mensen met een reumatische aandoening en andere aandoeningen van de gewrichten, spieren en pezen, al dan niet in combinatie met zenuw en huidaandoeningen.

Waarom in Arcen?

Het ontstaan van de praktijk is nauw verbonden aan de aanwezigheid van geneeskrachtig thermaal mineraal water in het Thermaalbad Arcen. Het water van 35-36 graden Celsius bevat hoge concentraties van mineralen die een gunstige invloed hebben op het bewegingsapparaat. Het klimaat in Arcen is het meest gunstige klimaat in Nederland voor reumatische klachten, droog en warm.

Medewerkers

Van Health Care Bad Arcen

Miranda Sweijen

Fysiotherapeut

Fysiotherapeute en Mede-eigenaar Health Care Bad Arcen

Wim Valkenburg

Fysiotherapeut

Fysiotherapeut en Mede-eigenaar Health Care Bad Arcen

Roel Camps

Fysiotherapeut

Fysiotherapeut

Owen Martens

Bewegingsagoog

Medewerker fitness

Dionne de Graaff

Bewegingsagoog

Medewerkster fitness

Marij Verhaegh

Secretaresse

Receptie medewerker en administratie

drs. B. Masek

Kuurarts

Na 30 jaar werkzaam te zijn geweest als reumatoloog in ziekenhuizen in Venlo en Sittard ben ik nu verbonden aan  Health Care bad Arcen als kuurarts.

Health Care Bad Arcen Beter door bewegen

Revitaliserend kuuroord, gezonder worden, zijn en blijven? Bel 077-4731609 voor meer informatie of een reservering

Contact

Locatie

Fysiopraktijk Thermaalbad Arcen B.V

Klein Vink 11, 5944 EX Arcen

Contact Us

Tel. 077 473 16 09

info@healthcarebadarcen.nl